vineri, 6 iunie 2014

LIFE IN COLOR!


“Another sleepless night” e descrierea perfecta pentru evenimentul ce va avea sa vina in curand :D
Be prepared to unleash at Life in Color!
O combinatie intre TomorrowLand si o bataie cu vopsea pare reteta perfecta pentru distractie la maxim. Cea mai buna muzica oferita de DJ Ernesto Ferreyra,DJS FROM MARS ,DJ-ul american Roger Sanchez si multi altii,vopsea fosforescenta si o atmosfera incendiara.
Deci vino pe 12 iulie pe plaja din Mamaia sa dansezi pe seturile celor mai tari dj internationali,sa vezi acrobatii la inălţime si lasere spectaculoase, si cel mai important: te vei distra la maximum cu vopsea in culori fosforescente!
So be there la cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, in premiera in Romania! Peste 6000 de litrii de vopsea!Nu va faceti griji, vopseaua nu pateaza.


LIFE IN COLOR,cea mai mare petrecere cu vopsele din lume,a inceput in 2006, in campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, pozitionandu-se drept un eveniment unic. Sute de mii de oameni au asistat pana acum la acest show spectaculos, care imbină muzica, arta, dans,si culoare intr-o singura combinație ravasitoare. Fondat de catre Committee Entertainment, LIFE IN COLOR este un show realmente unic, spectaculos, inovator, la trebuie sa iei parte pentru a-l intelege.

25.000 de Oameni au dansat pana la epuizare la festivalul din Miami anul trecut ,iar Life in Color vor sa revolutioneze turneul in 2014 si sa ne ofere o petrecere nemaipomenita, unind oamenii din intreaga lume intr-o noapte magica.
Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation)și Committee Entertainment, LIFE IN COLOR înseamnă conexiune-prin muzică, pasiune, și mai ales,culoare.”
E ca un spectacol Cirque du Soleil combinat cu seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!”, spun organizatorii despre LIFE IN COLOR.
Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe baza de apa, care nu afecteaza imbracamintea sau pielea), la
sere spectaculoase, artificii, o productie impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH.
LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ți permite să lași la o parte toate grijile și să fii tu însuți. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ții cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăți. Vrem ca fanii noștri să vină la LIFE IN COLOR și să fie ei înșiși...vrem să se dezlănțuiealături de noi” spune co-fondatorul LIC, Lukasz Tracz.
Singura regulă a petrecerii (alta ca participanții să se joace frumos între ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

In perioada 15 aprilie –15 mai, biletele sunt disponibile la pretul promotional de 80 de lei.Incepand cu data de 16mai pana in preziua concertului, bilete costa 100lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 130lei. Biletele VIP nu fac obiectul promotiei si sunt disponibile la pretul de 500 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.
Un eveniment recomandat de MTV si PRO FM.
Pentru informatii suplimentare si acreditari, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030990, aa@events.ro
Deci te asteptam sa te distrezi cu noi pe data de 12 mai pe plaja Loft din Mamaia!
Mai multe detalii pehttp://www.lifeincolor.com/
 Aici e si trailer-ul oficial:https://www.youtube.com/watch?v=0R76zmToJvU
And enjoy:
Can't wait to be there!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu