joi, 15 mai 2014

Aniversare Danone!

  Astazi,15 mai, Danone Romania implineste 15 ani de la primul iaurt Danone produs în fabrica din Bucureşti. Cu ocazia acestei sărbători cei de la Danone au relansat site-ul danone.ro.


"Primele iaurturi Danone au fost produse la București,pe data de15 mai 1999, sub brandurile Natural și Delicios. Un an mai târziu compania devenea lider de piață în categoria lactatelor proaspete,în România.Astăzi,1 din 2 iaurturi consumate în România este produs de Danone, iar dobândirea și păstrarea poziției de lider reprezintă în sine o istorie pe care o puteți descoperi aici: http://www.danone.ro/iaurturile-danone-romania-cateva-repere"
   
 Acestea fiind spuse,aveti aici adresa site-ului Danone: http://danone.ro/
 Dupa ce am terminat de "frunzarit" site-ul pot sa spun ca au facut o treaba foarte buna. Pe langa faptul ca prezinta toata gama de iaurturi Danone cu informatii cum ar fi: prezentare generala, ingrediente, valori nutritionale, au de asemenea si sectiuni dedicate sanatatii(beneficiile iaurtului,stil de viata sanatos etc.), lumea Danone,noutati,centru media, ba chiar poti aplica si pentru o cariera.
 Ei bine sunt impresionata! 
 Am descoperit aici chiar si posibilitatea de a putea vizita fabrica Danone din Bucuresti, optiune valabila atat pentru copii cat si pentru adulti. http://www.danone.ro/lumea-danone/vino-acasa-la-danone/ Accesand acest link veti descoperi in dreapta un formular daca doriti sa le faceti o vizita cu programul atasat.
 Daca vreti sa le adresati o intrebari,ei bine nu ezitati, caci echipa Danone va sta la dispozitie comunicare@danone.com
 Le doresc succes in continuare si sa auzim de ei de bine si peste alti 15 ani. Nu ezitati sa le vizitati si site-ul pentru mai multe informatii si actualizari :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu