sâmbătă, 26 aprilie 2014

Slabitul-moft sau necesitate?

  Recunoasteti ca toti am trecut prin asta sau inca vrem sa razbatem impotriva acelor kilograme in plus care ne-ar face sa ne redobandim increderea in noi si sa aratam evident mai bine.Fiecare persoana are o perceptie aparte despre sine si in functie de aceasta, dorim sa schimbam anumite lucruri la noi legate de atitudine sau infatisare. Greutatea reprezinta de multe ori o problema deoarece e greu sa adoptam un stil de viata mai sanatos care implicit ne va oferi silueta de invidiat. Pentru unii greutatea este o necesitate-ajunsi in pragul unei greutati corporale mari, ei se confrunta cu probleme de sanatate care cu trecerea timpului se vor agrava si le vor pune in pericol viata cum ar fi diabetul,afectiuni cardiace si respiratorii etc.'pentru altii slabitul poate fi un moft caci consideram ca acele 5 kilograme "in plus",odata date jos, ne vor face sa ne simtitm mai bine in pielea noastra.Indiferent de natura motivatiei nu suntem in masura sa judecam pe cineva,asa ca faceti ce vreti si cum puteti sa va simtiti bine!
   Astazi am dat peste un produs care ar putea sa ma ajute sa scap de acele kilograme in plus ,si desigur si pe voi , anume capsulele de la Himalaya AyurSlim care promit reducerea poftei de mancare si apetitului pentru dulciuri,pastrand masa musculara reducand doar depozitele de grasime,regland de asemenea si nivelul colesterolului si a trigliceridelor.Imi doresc de mult un produs similar insa niciodata nu am indraznit sa achizitionez unul,insa ingredientele continute cred ca m-au convins ca e un supliment alimentar de incredere.
  Sper sa reusiti sa razbateti in aceasta lupta, caci eu una vreau sa ma apuc de treaba serios! Voi reveni cu detalii si pareri daca voi achizitiona produsul.Atasez de asemenea aici link-ul produsului: http://www.hboutique.ro/produse/suplimente-alimentare/Ayurslim-308-60-capsule
Si link-ul cu site-ul celor de la Himalaya: http://www.hboutique.ro
 O zi buna! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu